Nieuwe Air France Lounge op Los Angeles Airport

July 12, 2024

Air France opende een nieuwe lounge op Los Angeles International Airport, in de Tom Bradley-terminal. Deze rustige en gezellige ruimte, dicht bij de instapgates van Air France, is ideaal voor ontspanning, een hapje eten en het genieten van de Franse reiservaring van Air France.

Deze lounge is bedoeld voor Air France’s La Première, Business en Flying Blue Elite Plus klanten, en ook voor klanten van KLM en SkyTeam partnerluchtvaartmaatschappijen. Dagelijks geopend van 9.00 tot 23.30 uur, beslaat de lounge meer dan 1.100 m² en biedt plaats aan 172 passagiers.

Ontworpen door Air France teams in samenwerking met SGK Brandimage, heeft deze elegante lounge verschillende gebieden om aan ieders behoeften te voldoen. Het interieur nodigt uit om het universum van het bedrijf te ontdekken, met kenmerkende kleuren zoals tinten blauw, heldere witten en accenten van rood.

Het eetgedeelte, dat Franse cuisine promoot, biedt warme en koude opties, hartige en zoete gerechten, en vegetarische menu's. Een chef bereidt gerechten op verzoek in een open keuken, zoals gebakken garnalen of cassoulet met eendenconfit. Een bar biedt een brede selectie Franse wijnen en champagnes, sterke dranken en lokale bieren, evenals cocktails en mocktails.

Om de eetervaring duurzamer te maken, geeft Air France de voorkeur aan lokale en seizoensgebonden producten, met aandacht voor het beperken van voedselverspilling en het recyclen van cateringdiensten.

De lounge heeft ook een spa-behandelingsgebied van Clarins, met gratis gezichtsbehandelingen zoals "anti jetlag", "instant detox" en "illuminating eye-care". La Première klanten hebben een privégebied met een eigen eetgedeelte en exclusieve behandelingen.

Er zijn ook ruimtes voor Flying Blue Ultimate klanten, relaxatie- en rustgebieden, werkplekken, douches en gratis Wi-Fi. Gedurende de zomer biedt Air France tot 26 vluchten per week tussen Parijs-Charles de Gaulle en Los Angeles International Airport.

Categories:zakenreizen