Uitbreiding van het vluchtschema van KM Malta Airlines naar Brussel

October 07, 2024

Voor reizigers die Malta willen bezoeken, heeft KM Malta Airlines uitstekend nieuws. De luchtvaartmaatschappij voegt twee extra wekelijkse vluchten toe aan het schema tussen Malta en Brussel. Van 28 oktober tot en met 16 december 2024 zal KM Malta Airlines negen keer per week opereren op deze route. Deze uitbreiding is een directe reactie op de groeiende vraag naar reisopties tussen beide steden.

De nieuwe vluchten, die op maandagochtend en vrijdagochtend worden uitgevoerd, bieden passagiers grotere flexibiliteit. Daarnaast verbeteren ze de mogelijkheden voor aansluitende verbindingen naar internationale bestemmingen. Deze uitbreiding is met name aantrekkelijk voor zowel vrijetijdsreizigers als zakelijke reizigers die streven naar efficiëntie en gemak.

Schema van de nieuwe vluchten op maandag en vrijdag:

- KM 422: Vertrek vanuit Malta (MLA) om 06:00 uur, aankomst in Brussel (BRU) om 09:05 uur
- KM 423: Vertrek vanuit Brussel (BRU) om 10:00 uur, aankomst in Malta (MLA) om 12:50 uur

Daarnaast blijft KM Malta Airlines de bestaande dagelijkse middagdienst tussen Malta en Brussel verzorgen:

- KM 420: Vertrek vanuit Malta (MLA) om 16:30 uur, aankomst in Brussel (BRU) om 19:35 uur
- KM 421: Vertrek vanuit Brussel (BRU) om 20:25 uur, aankomst in Malta (MLA) om 23:20 uur

De toevoeging van deze extra vluchten maakt een meer gepersonaliseerde benadering van reisplanning mogelijk. Of men nu de voorkeur geeft aan een ontspannend weekend onder de zon of op zoek is naar een comfortabele terugreis na zakelijke verplichtingen, deze uitbreiding biedt verbeterde reismogelijkheden en flexibiliteit.